30 Nisan 2013 Salı

SOKAK MODASI DERİN YIRTMAÇLAR

Bu sezon yaz aylarında mini eteklerin tahtını derin yırtmaçlı pantolonlara bıraktı. Bu pantolonlar da mini etekler kadar iddialı.

Bu tip pantolonları Taksim Pasajlarında kolaylıkla bulabilirsiniz üstelik fiyatları da çok uygun. Bu yaz görmeye alışacağımız pantolonlardan sizde geç kalmadan edinseniz iyi olur.


PLAJLARIN RENKLERİ

   Büyük markalar 2013 ilkbahar - yaz koleksiyonlarını tamamladılar,

   Eski plaj terliklerinizi kaldırmanın tam vakti. Canlı ve açık renklerden bu yıl terlikler de payına düşeni aldı. Bu yıl terliklerde çok canlı. Sadece plajlarda değil günlük hayatta da kullanabileceğiniz bu terlikler renk çeşitliliğinin yanı sıra model çeşitliliğiyle de ön planda olacak.




IPod KILIF ÇILGINLIĞI

   Sokak modasında IPhone kılıflarından sonra IPad kılıfları da yerini aldı. Clutch çanta şıklığında IPad kılıfları hem erkek hem kadınlarda favori bir aksesuar olma yolunda. Önde gelen markaların ürettiği IPad kılıflarının yanında özel tasarım olanlara da rastlıyoruz.

   IPad kılıfları üretilirken yılın moda objeleri de incelenmiş özellikle gene 2013'ün trend modellerinden olan zımbalı modeller de IPad kılıflarına işlenmiş durumda, hele birde kıyafetinizle kombinlediğinizde ne kadar dikkat çekici olduğunuza şaşıracaksınız.


29 Nisan 2013 Pazartesi

2013 İLGİNÇ AYAKKABILAR YILI

        Bayanların giyim tarzlarının ayrılmaz bir parçası olan ayakkabılar değişen moda trendleriyle yenilenen modelleriyle bu sezonda hanımları kendisine hayran bırakacak gibi görünüyor.

        2013 yılı ayakkabı trendlerine baktığımızda değişimden en çok nasibini alan aksesuar ayakkabı oldu, beğenilen markalar bu trendi vitrinlerine taşımakta geç kalmadılar ve kolları sıvadılar, ortaya gerçekten ilginç ayakkabılar çıktı :)https://www.festivallia.com/lady-s-shoes-week-782-brands.aspx?ref=blog


  

TURUNCUNUN GÜÇLÜ ENERJİSİ

Bu Yaz Renklerden TURUNCU

Yazın tüm enerjisini yansıtan turuncu ve tonlarını sokaklarda sıklıkla görüceğiz gibi gözüküyor.

Sizde enerjinizi yükseltmek istiyorsanız doğru TURUNCUya :)




26 Nisan 2013 Cuma

ŞORTLU TAKIM ELBİSE MODASI

Bu yaz erkek modasının en ilgi çekici trendlerinden biri, kısa şortlu takım elbiseler. Birçok tasarımcı koleksiyonlarında gördüğümüz bu şortlu takım elbiseler biraz okul çocuklarını anımsattığı için sevimli gelseler de, yetişkin beyler için sizce de fazlası ile marjinal, değil mi?

RENKLENEN PANTOLONLAR

İşte yaz sezonunda karşımıza çıkan moda trendlerinin en belirgin olanlarından biride pantolonların renklenmesi ve bunun yanında paça boylarındaki değişim. Aşağıya doğru daralan hatta geçmiş sezonlara kıyasla 2-3 cm daha kısa olan paça boyları ile “İtalyan paçalar “ neredeyse tüm koleksiyonları etkisi altına almış görünüyor.

25 Nisan 2013 Perşembe

2013'ÜN TULUMLARI

Bu yaz sezonunda tulumlar ön planda. Sezonun trendi çiçek baskılarını ve çizgilileri tulumlarda da görüyoruz. Kenzo’nun desenli tulumları sezonun favori modelleri arasında yer alıyor. Tulumlarınızı defilelerde ki gibi metal kemerlerle kombinleyebilirsiniz.




İŞTE MARC JACOBS ŞEFFAF GÖZLÜKLER

Marc jacobs bu sezon koleksiyonuna şeffaf gözlükleri ekledi. Bu yaz yuvarlak ve şeffaf gözlüklerin dışında uzun yıllardır kullanmaya doyamadığımız Ray-Ban’ın Wayfarer modeli de popülerliğini sürdürüyor.





24 Nisan 2013 Çarşamba

CIVIL CIVIL PLASTİK AYAKKABILAR

Crocs ve Melissa markaları ile hayatımıza giren plastik ayakkabılar, hemen hemen tüm markalarda kendine yer bulmuş durumda. Topshop, 2013 yaz sezonu için yeni jelly sandalet ve babet modelleri hazırlamış. Gözümüzden kaçmayan ise koleksiyonun büyük bölümünün 2013 trend renklerinden olan cıvıl cıvıl neon renkler olması.


 






23 Nisan 2013 Salı

2013 ERKEK MAYO VE ŞORT TRENDLERİ

Belki havalar denize girecek kadar ısınmadı ama vitrinler erkek deniz şortları ve mayolarıyla donatıldı.

Her yıl kıyafet modasıyla birlikte değişen mayo trendleri bu sene biraz daha hareketli. Bu yıl erkek modasının trend renklerinden olan mavi'yi şort ve mayolarda da çok sık göreceğiz.

  








DEKOLTE ABİYE MODASI

Zerafet olmadan güzellik, abiye giymeden de zerafet olmaz diyorsanız yazımız tam size göre;

2013 yılı yaz sezonunda abiyeler artık size sadece zerafet katmayacak. Bu yıl abiye üreticilerinin bir amacı da tasarladıkları derin dekoltelerle aynı zamanda kadınlara zerafetin yanında seksi bir görünüm kazandırmak, tabi dekolteyi fazla abartmak istemeyeceğimiz görüntüler doğurabilir. Bunun için vücudunuzu iyi tanımalı ve buna göre seçim yapmalısınız.

Eğer isterseniz bu yıl gene gelinlikleri de süsleyen dantel modasından faydalanarak dekoltenize transparan bir form kazandırabilirsiniz.






 




20 Nisan 2013 Cumartesi

HERMES ERKEK AKSEUAR MODASI

Moda dünyasında şu sıralar erkek modasının yükselişi konuşuluyor. Moda konusunda giderek bilinçlenen erkekler, sokaklarda kendi tarzlarını oluşturdukları kombinlerle boy gösteriyor.

Fransa'nın en prestijli modaevi olan HERMES erkek modasına her yıl olduğu gibi bu yılda kendinden söz ettiriyor. HERMES bu yıl 2013 yaz sezonunda kendine önem veren erkekler için sezonun en trend parçalarından oluşan bir aksesuar koleksiyonu hazırlıyor.



19 Nisan 2013 Cuma

2013 ÇİZGİLERİ

2013 ÇİZGİLERİ

Bu yıl özellikle siyah beyaz çizgili desenler çok moda olacak. Bu desenleri daha çok pantolonlarda sonra da gömlekler de göreceğiz, bu gömleklerin altına pastel renkte pantolon tercih ederseniz daha cool bir görünüm elde edebilirsiniz.