18 Mayıs 2013 Cumartesi

YOĞUN BİR HAFTANIN ARDINDAN

1. Stresli bir gün ardından ılık bir duş alın ve rahatlayın. Fazla stres yaparsanız yüzünüzde kırışıklıklar patlak verebilir.
2. Makyajınızı temizlerken temizleyici kreme 2-3 damla limon suyu sıkın. Rimel gözümde kalıyor diye yakınıyorsanız harika bir çözüm.
3. Gece ve gündüz makyajını karıştırmayın! Gece daha ağır ve mavi mor ve pembeye ağırlık vererek sabah ise hafif bir allık ve rimel belki biraz ruj kullanarak makyaj yapın.
4. Giysi dolabınızı açın. İçinde seneler öncesinden kalma ve atmak istediğiniz şeyleri çıkartın. Bunlara iyice bakın. Biraz kesip biçme ile çok moda bir dolabınız olabilir.
5. Bir tek biz mi? Odalarımızı düşünelim. Her yerde eşyalar, pislikler... bunları temizlemekle başlayalım. Daha sonra yapabilirsek duvarınızı beyaz renkten kurtarıp hemen boyamaya girişin. Toka,oje,taraklarınızı alıp aynanız varsa önüne dizin. Posterler alıp duvarınıza yapıştırın (Heygirl bu konuda yardım edebilir).
6. Moda sadece görünüş değildir. Bir kısmı popüler olmayı gerektitir. Bunun için evinize arkadaşlarınızı davet edip minik bir parti verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder